*Všetky ceny sú vrátane DPH, sú to ceny jedno-užívateľských verzií. Školské multilicenčné verzie nájdete v e-shop/multilicencie

Slovenčina pre 2. r. - Ostrov NEzabudnutia
Matematika pre 2. r. - Ostrov NEzabudnutia
Vlastiveda + Prírodoveda pre 3. r. - Planéta NEzabudnutia

Hravo, pútavo, jednoducho, na trvalo!
Toto je skvost pre druháka a tretiaka!

Ostrov NEzabudnutia - Slovenčina a Matematika
pre druháčikov základných škôl a Planéta NEzabudnutia - Vlastiveda a Prírodoveda pre tretiačikov základných škôl sú tri z najobľúbenejších titulov nielen žiakov, ale aj učiteľov. Nejde o žiadne jazykové mutácie zahraničných titulov. Originál slovenský multimediálny výučbový program. Obsah vytvorený učiteľmi pre učiteľov, žiakov a rodičov. Na Slovenskom trhu bezkonkurenčná vychytávka! Cenová fantázia!

viac »

 


 

PRAVOPIS + DIKTÁTY
Diktáty a pravopisné cvičenia zo SJ pre 3. až 9. ročník ZŠ

Koniec nočným morám z pravopisu!
***najnovší produkt***

Celý pravopis - ročník po ročníku - do slova a do písmena. Je to tak! Tento komplet 7-mich titulov nemá obdobu! Veľké, či malé písmená? Tvrdé, či mäkké samohlásky? Spodobovanie, či rytmické krátenie? Táto ucelená sada pravopisných cvičení a diktátov Vám pomôže k pevným a trvalým základom pravopisu nášho rodného jazyka. Multifunkčnosť programu umožňuje jednoduché doplňovanie chýbajúcich prvkov vo vetách, ale aj klasické písanie predčítavaného textu tak, ako v škole pri písomke! Všetko perfektne ozvučené a nahovorené! Automatické vyhodnocovanie chýb a ich korekcia! Na nezaplatenie pre dyslektikov! Už žiadna päťka v žiackej knižke!

viac »

 


 

DEJEPIS 5. ročník
ZEMEPIS 5. ročník
PRÍRODOPIS 5. ročník
PRÍRODOPIS 6. ročník

Žiadne bifľovanie! Všetko pútavo, interaktívne, názorne!

Prechod medzi prvým a druhým stupňom ZŠ iste uľahčí tento komplet štyroch edukačných programov. Bezchybné ozvučenie a pútavé animácie sú samozrejmosťou. Cvičenia sú automaticky vyhodnocované animovaným grafom. Pútavé videosekvencie záznamov laboratórneho mikroskopu. Pestrá databáza fotiek flóry a fauny. Všetko to, čo na hodine zemepisu, dejepisu a prírodopisu zažiješ. To všetko v pohybe priamo z CD-ROM v Tvojom počítači!


viac »

 



 

Zvukové diktáty zo Slovenského jazyka
Animovaný Slovenský Jazyk
Literárni autori a ich tvorba
Vybrané slová

Priatelia, toto je TOP produkt!
Jednoznačný bestseller!


Ucelený komplet slovenčinárskych titulov. Najpredávanejšie edukačné CD-ROM tituly na Slovensku. Je to tak! Za posledných 10 rokov si získali desaťtisíce spokojných užívateľov, a to nepreháňame! Animovaný výklad teórie - všetko v pohybe. Vyše 300 zvukových diktátov. Teória literatúry. Vybrané slová. Animované - ozvučené - nahovorené - vhodné aj pre dyslektikov. Všetko pekne pokope za perfektnú cenu!


viac »

 



 

Animovaná fyzika pre všetkých
Fyzika 6. ročník
Fyzika 7. ročník

Žiadne suchopádne poučky! Všetko názorne! Všetko v pohybe! Všetko pútavo!

Učivo prepojené so školskými osnovami. Pútavo vysvetlené v stovkách animácií. Okamžité pochopenie. Trvalé zapamätanie. Interaktívne testy s nápoveďou. Všetko v pohybe a ozvučené! Hodnotná sada vzdelávacích titulov fyziky pre žiaka, učiteľa, rodiča, pre všetkých! Tento jedinečný komplet teraz v cene o ktorej sa Vám ani nesnívalo!


viac »

 


 

MATEMATIKA pre 2. r. - Ostrov NEzabudnutia
MATEMATIKA pre 5.+6. r. - prirodzené čísla
MATEMATIKA - Počty v testoch
Animovaná matematika
pre všetkých

Balíček matematiky - všetko pokope - pútavo! Učenie, čo neodradí!

Animované odvodzovanie vzorcov na vlastné oči. Riešenie príkladov a slovných úloh s nápoveďou, vyhodnotením a vysvetlením krok po kroku. Všetko v pohybe! Všetko ozvučené! Všetko interaktívne! Prepojenie so školskými osnovami. Pre žiakov aj dospelých. Hodnotný darček, ktorý sa oplatí mať vždy poruke!


viac »

 



 

Veľká multimediálna ANGLIČTINA + NEMČINA
Školská angličtina 1+2+3+4+5+6

Anglické konverzácie 1+2+3+4+5+6
Školská nemčina 1+2+3+4+5+6
Nemecké konverzácie 1+2+3+4+5+6

MEGA komplet, ktorý nemá konkurenta!
Zbláznili sme sa - cena za "babku"!

Ucelená sada 24-roch vzdelávacích titulov. Od úplných začiatočníkov po mierne pokročilých. Tisíce spokojných užívateľov na Slovensku a v Čechách sú garanciou kvality spracovania tohto jedinečného produktu! Už žiadne pasívne učenie! Aktívne sa zapájate do testových úloh! Automatické vyhodnocovanie chýb. Definície a vysvetlenia správnych odpovedí v slovenčine! Slovíčka, slovné spojenia a frázy sú perfektne nahovorené v originálnom znení. Animácie pútavo ozvučené! Máte plné zuby učenia? Relaxujte pri počúvaní konverzácií a nechajte Vaše podvedomie učiť sa za Vás. To všetko aj vo formáte mp3, ktorý jednoducho skopírujete do iPodu, tableta, či do mobilu. Svojho učiteľa cudzieho jazyka tak budete mať vždy poruke! Teraz za cenu, ktorej neuveríte!!!


viac »

 

 

RUŠTINA 1.
gramatika - pravopis - slovíčka - fonetika

Ruština pre úplných začiatočníkov

Moderný edukačný CD-ROM. Gramatická stupnica je zostavená pre úplných začiatočníkov, čo je zárukou získania pevných základov ruskej gramatiky a slovnej zásoby. Ideálna učebná pomôcka k zlepšeniu školských výsledkov. Svojím obsahom prispieva k zefektívneniu vzdelávania v školách i v domácej príprave na vyučovanie. Všetky výrazy, slovíčka, frázy, slovné spojenia a vety sú perfektne nahovorené a všetko je hneď aj v slovenčine. Hovorená nápoveda vždy poruke. Edukačný obsah efektne spracovaný modernými metódami na multimediálnom CD-ROM, ktorý je dostupný pre každého!

viac »

 
 

Balíky programov v uvedených akciových cenách sú dodávané na jednom alebo viacerých CD/DVD-ROM. Vzhľad balenia (obal, potlač CD-ROM) sa môže líšiť od vzhľadu uvedeného na týchto stránkach. Obsah (softvér) je však zhodný s údajmi uvedenými na týchto stránkach. Jednotlivé programy je možné objednať aj na samostatných CD-ROMoch (1 program = 1 CD-ROM), a to v bežnej cene 12,- € za každý program zvlášť.

adresa...
LUMI.sk, s.r.o.
Dubská cesta 1288
024 01 Kys. Nové Mesto


mail...
lumi@lumi.sk

mobil ...
0905 155 521



Vašu objednávku vybavíme do 24 hodín!

Pri akejkoľvek objednávke účtujeme len jedno poštovné = 3€!

Balné neúčtujeme!




Získaj až 50%-ný podiel z predaja!
viac »



Vzdelávacie multimédiá pre dospelých. Nakupujte priamo u vydavateľa!!!
viac »

  počítadlo.abz.cz