*Všetky ceny sú vrátane DPH, sú to ceny jedno-užívateľských verzií. Školské multilicenčné verzie nájdete v e-shop/multilicencie

 

PRAVOPIS + DIKTÁTY ***najnovší produkt***
Diktáty a pravopisné cvičenia zo SJ pre 2. až 9. ročník ZŠ

Koniec nočným morám z pravopisu!

Celý pravopis - ročník po ročníku - do slova a do písmena. Je to tak! Tento komplet 7-mich titulov nemá obdobu! Veľké, či malé písmená? Tvrdé, či mäkké samohlásky? Spodobovanie, či rytmické krátenie? Táto ucelená sada pravopisných cvičení a diktátov Vám pomôže k pevným a trvalým základom pravopisu nášho rodného jazyka. Multifunkčnosť programu umožňuje jednoduché doplňovanie chýbajúcich prvkov vo vetách, ale aj klasické písanie predčítavaného textu tak, ako v škole pri písomke! Všetko perfektne ozvučené a nahovorené! Automatické vyhodnocovanie chýb a ich korekcia! Na nezaplatenie pre dyslektikov! Už žiadna päťka v žiackej knižke!

menej «

 

Šité na mieru pre ZŠ. Perfektné pri opakovaní pre SŠ.
Pestrý obsah prepojený so školskými osnovami. Spracované podľa reálnych diktátov jednotlivých ročníkov. Rýchle vyhľadanie podľa tém. Bleskové pochopenie! Jednoduché zapamätanie! Každý zo 7 titulov je rozdelený na dve časti - DIKTÁTY a PRAVOPISNÉ CVIČENIA.

Pravopisné cvičenia
Vzostupná náročnosť testových úloh podľa ročníkov. Automatická korekcia chýb a vysvetlenie správnych odpovedí. Vyhodnotenie úspešnosti animovaným grafom. To všetko v príjemnom grafickom prostredí s intuitívnym ovládaním aj pre tých najmenších.

Diktáty myšou - klávesnicou - perom
Všetky vety sú perfektne nahovorené. Program sám diktuje diktát bez potreby druhej osoby. Tempo diktovania si sami určujete! Jednoduché doplňovačky - vpisovanie chýbajúcich častí viet. Písanie celých viet klávesnicou s automatickou korekciou programom. Klasické písanie diktátu perom do zošita podľa predčítavaného textu.

Touto jedinečnou sadou pravopisných cvičení a diktátov hravo zvládnete nástrahy našej "obávanej" slovenčiny, ako: "písanie e/ä, i/y, veľké/malé písmená, oni/ony, zvratné zámená sa/si, písanie s/z, so/zo, číslovky slovom, vybrané slová" a ešte omnoho viac. Pravopis už nie "zlý sen", keď ho hravo viem!


Balíček programov v akciovej cene je dodávaný na jednom alebo viacerých CD/DVD-ROM. Vzhľad balenia (obal, potlač CD-ROM) sa môže líšiť od vzhľadu uvedeného na týchto stránkach. Obsah (softvér) je však zhodný s údajmi uvedenými na týchto stránkach. Jednotlivé programy je možné objednať aj na samostatných CD-ROMoch (1 program = 1 CD-ROM), a to v bežnej cene 12,- € za každý program zvlášť.

adresa...
LUMI.sk, s.r.o.
Dubská cesta 1288
024 01 Kys. Nové Mesto


mail...
lumi@lumi.sk

mobil ...
0905 155 521



Vašu objednávku vybavíme do 24 hodín!

Pri akejkoľvek objednávke účtujeme len jeden manipulačný poplatok, a to 3€!

Balné neúčtujeme!