*Všetky ceny sú vrátane DPH, sú to ceny jedno-užívateľských verzií. Školské multilicenčné verzie nájdete v e-shop/multilicencie

 

Animovaná fyzika pre všetkých
Fyzika 6. ročník
Fyzika 7. ročník

Žiadne suchopádne poučky! Všetko názorne! Všetko v pohybe! Všetko pútavo!

Učivo prepojené so školskými osnovami. Pútavo vysvetlené v stovkách animácií. Okamžité pochopenie. Trvalé zapamätanie. Interaktívne testy s nápoveďou. Všetko v pohybe a ozvučené! Hodnotná sada vzdelávacích titulov fyziky pre žiaka, učiteľa, rodiča, pre všetkých! Tento jedinečný komplet teraz v cene o ktorej sa Vám ani nesnívalo!


menej «

 


Fyzika 6 a 7 je určená predovšetkým pre žiakov 6. a 7. ročníka ZŠ. Rovnako je však vhodný aj pre žiakov vyšších ročníkov ZŠ pri opakovaní a precvičovaní učiva z fyziky. Testové úlohy sú tematicky usporiadané podľa učebných osnov. Motivačná odmena pri správnom riešení úloh. Automatická korekcia chýb a vysvetlenie správneho riešenia programom. Vyhodnotenie úspešnosti riešenia testu animovaným grafom.

Máte plné zuby učenia? Nechajte nasávať vedomosti sami zo stoviek pútavých animácií zábavno-edukačného titulu "Animovaná fyzika". Uvidíte odvodzovanie vzorcov a zdôvodňovanie poučiek na vlastné oči. Priebeh fyzikálnych pokusov v pohybe. Optika, magnetizmus, atómy, astronómia, jednoduché stroje, práca a energia a ešte oveľa, oveľa viac. Fyzika nielen pre školákov, ale pre všetkých, ktorí majú radi vedu. Pre študentov, rodičov, učiteľov, dospelých - pre každého!


Balíček programov v akciovej cene je dodávaný na jednom alebo viacerých CD/DVD-ROM. Vzhľad balenia (obal, potlač CD-ROM) sa môže líšiť od vzhľadu uvedeného na týchto stránkach. Obsah (softvér) je však zhodný s údajmi uvedenými na týchto stránkach. Jednotlivé programy je možné objednať aj na samostatných CD-ROMoch (1 program = 1 CD-ROM), a to v bežnej cene 12,- € za každý program zvlášť.

adresa...
LUMI.sk, s.r.o.
Dubská cesta 1288
024 01 Kys. Nové Mesto


mail...
lumi@lumi.sk

mobil ...
0905 155 521



Vašu objednávku vybavíme do 24 hodín!

Pri akejkoľvek objednávke účtujeme len jeden manipulačný poplatok, a to 3€!

Balné neúčtujeme!