*Všetky ceny sú vrátane DPH, sú to ceny jedno-užívateľských verzií. Školské multilicenčné verzie nájdete v e-shop/multilicencie

 

Veľká multimediálna ANGLIČTINA + NEMČINA
Školská angličtina 1+2+3+4+5+6

Anglické konverzácie 1+2+3+4+5+6
Školská nemčina 1+2+3+4+5+6
Nemecké konverzácie 1+2+3+4+5+6

MEGA komplet, ktorý nemá konkurenta!
Zbláznili sme sa - cena za "babku"!

Ucelená sada 24-roch vzdelávacích titulov. Od úplných začiatočníkov po mierne pokročilých. Tisíce spokojných užívateľov na Slovensku a v Čechách sú garanciou kvality spracovania tohto jedinečného produktu! Už žiadne pasívne učenie! Aktívne sa zapájate do testových úloh! Automatické vyhodnocovanie chýb. Definície a vysvetlenia správnych odpovedí v slovenčine! Slovíčka, slovné spojenia a frázy sú perfektne nahovorené v originálnom znení. Animácie pútavo ozvučené! Máte plné zuby učenia? Relaxujte pri počúvaní konverzácií a nechajte Vaše podvedomie učiť sa za Vás. To všetko aj vo formáte mp3, ktorý jednoducho skopírujete do iPodu, tableta, či do mobilu. Svojho učiteľa cudzieho jazyka tak budete mať vždy poruke! Teraz za cenu, ktorej neuveríte!!!


menej «

 


Moderný edukačný komplet. Gramatická stupnica je zostavená pre úplných začiatočníkov až po mierne pokročilých, čo je zárukou získania pevných základov anglickej gramatiky a slovnej zásoby. Ideálna učebná pomôcka k zlepšeniu školských výsledkov. Svojím obsahom prispieva k zefektívneniu vzdelávania v školách i v domácej príprave na vyučovanie. Všetky výrazy, slovíčka, frázy, slovné spojenia a vety sú perfektne nahovorené a všetko je hneď aj v slovenčine. Hovorená nápoveda je vždy poruke. Výrazy dopĺňate jednoduchým klikaním myškou alebo priamo vpisovaním cez klávesnicu podľa slovenského zadania, či anglickej audio-predlohy.
Rôzne aktivizačné a motivačné prvky, ktoré Vás nútia k stále lepším a lepším výsledkom. Rôzne “chytľavé” logické hry pre prilákanie aj tých najväčších leňochov - pre relax ostatným užívateľom pri štúdiu.

Máte učenia plné zuby? Relaxujte a nechajte Vaše podvedomie učiť sa za Vás pri počúvaní anglických/nemeckých konverzácií. Ide o učenie založené na posluchovom opakovaní, kedy nerozmýšľate nad gramatickými prvkami jednotlivých viet, ale vnímate cudzojazyčný text ako súvislý celok. Pri počúvaní postupne začnete aj myslieť v cudzom jazyku a to je predpoklad úspechu! Stovky viet. Tisíce výrazov. To všetko aj vo formáte mp3 v originálnom znení. Len nakopírovať do mobilu a môžete sa učiť počas nevyužitého času - za volantom, vo vlaku, pri športe, na dovolenke, počas odpočinku!


Balíček programov v akciovej cene je dodávaný na jednom alebo viacerých CD/DVD-ROM. Vzhľad balenia (obal, potlač CD-ROM) sa môže líšiť od vzhľadu uvedeného na týchto stránkach. Obsah (softvér) je však zhodný s údajmi uvedenými na týchto stránkach. Jednotlivé programy je možné objednať aj na samostatných CD-ROMoch (1 program = 1 CD-ROM), a to v bežnej cene 12,- € za každý program zvlášť.

adresa...
LUMI.sk, s.r.o.
Dubská cesta 1288
024 01 Kys. Nové Mesto


mail...
lumi@lumi.sk

mobil ...
0905 155 521



Vašu objednávku vybavíme do 24 hodín!

Pri akejkoľvek objednávke účtujeme len jeden manipulačný poplatok, a to 3€!

Balné neúčtujeme!