*Všetky ceny sú vrátane DPH, sú to ceny jedno-užívateľských verzií. Školské multilicenčné verzie nájdete v e-shop/multilicencie

 

Slovenčina pre 2. r. - Ostrov NEzabudnutia
Matematika pre 2. r. - Ostrov NEzabudnutia
Vlastiveda + Prírodoveda pre 3. r. - Planéta NEzabudnutia

Hravo, pútavo, jednoducho, na trvalo!
Toto je skvost pre druháka a tretiaka!

Ostrov NEzabudnutia - Slovenčina a Matematika
pre druháčikov základných škôl a Planéta NEzabudnutia - Vlastiveda a Prírodoveda pre tretiačikov základných škôl sú tri z najobľúbenejších titulov nielen žiakov, ale aj učiteľov. Nejde o žiadne jazykové mutácie zahraničných titulov. Originál slovenský multimediálny výučbový program. Obsah vytvorený učiteľmi pre učiteľov, žiakov a rodičov. Na Slovenskom trhu bezkonkurenčná vychytávka! Cenová fantázia!

menej «

 

Ostrov NEzabudnutia - SLOVENČINA pre 2.r.
Ide o program z trojice najnovších edukačných programov spracúvajúci druhácke učivo zo SJ. CD-ROM obsahuje všetko, čo druhák musí aj nemusí vedieť zo slovenčiny. Pre niekoho nezaujímavá druhácka slovenčina sa s programom stáva príťažlivejšou. Jeden druháčik, ktorý po prvýkrát "zasadol" pred tento program, vyhŕkol: "Veď to je hra!"A skutočne tomu tak aj je! Do slova a do písmena. Pútavé grafické prostredie na ostrove plnom prekvapení, kde je pánom ostrova kapitán Kormorán. Ten ti ukazuje správnu cestu. Pri riešení úloh sa nemusíš báť chyby. Každú nesprávnu odpoveď vzápätí opraví utáraný papagáj Opakuj a vysvetlí ti, kde si chybu urobil. Všetko v pohybe. Animácie prepracované do detailov. Vyhodnotenie úspešnosti riešenia animovaným grafom. Súčasťou programu je aj poznámkový blok s možnosťou tlače, prepojenie s internetom, sada hier pre relax, hudba v pozadí a ešte mnoho, mnoho viac ...

Ostrov NEzabudnutia - MATEMATIKA pre 2.r.
Titul ruka v ruke nadväzuje na úspešný program SLOVENČINA pre 2.r., ktorý je popísaný vyššie. Všetky vlastnosti, metodika a formy spracovania programu sú zhodné s týmto programom. Druháčik sa preto nemusí orientovať v dvoch rôznych grafických prostrediach a po spustení CDčka sa cíti aj v matematike ako doma.


Planéta NEzabudnutia - VLASTIVEDA a PRÍRODOVEDA pre 3.r.
Tretiacka vlastiveda a prírodoveda je opäť spracovaná hravou formou, preto vhodne dopĺňa dva úspešné tituly popísané vyššie. Motivačné rozprávky boli vytvorené tak, aby tematicky nadväzovali na učebnice prírodovedy a vlastivedy pre 3. ročník ZŠ. Pre lepšiu prehľadnosť majú príbehy zhodné názvy s jednotlivými učivami. Ucelenosť motivácie je vytvorená postavou mimozemšťana Maťka, ktorý je hlavným hrdinom v každom rozprávaní a sprevádza žiakov pri osvojovaní poznatkov po celý školský rok. Pre žiakov je postava Maťka veľmi pútavá, pretože dnešné deti trávia väčšinu času pri rôznych vesmírnych počítačových hrách, takže je im toto prostredie blízke. Zároveň ich teší, že sú múdrejšie od Maťka a to im dodáva pocit zdravého sebavedomia, prepleteného s túžbou pomôcť priateľovi (zbieranie paliva pre vesmírny let). Pútavé ozvučenie a detailne prepracované animácie sú opäť samozrejmosťou!
Balíček programov v akciovej cene je dodávaný na jednom alebo viacerých CD/DVD-ROM. Vzhľad balenia (obal, potlač CD-ROM) sa môže líšiť od vzhľadu uvedeného na týchto stránkach. Obsah (softvér) je však zhodný s údajmi uvedenými na týchto stránkach. Jednotlivé programy je možné objednať aj na samostatných CD-ROMoch (1 program = 1 CD-ROM), a to v bežnej cene 12,- € za každý program zvlášť.

adresa...
LUMI.sk, s.r.o.
Dubská cesta 1288
024 01 Kys. Nové Mesto


mail...
lumi@lumi.sk

mobil ...
0905 155 521



Vašu objednávku vybavíme do 24 hodín!

Pri akejkoľvek objednávke účtujeme len jeden manipulačný poplatok, a to 3€!

Balné neúčtujeme!