*Všetky ceny sú vrátane DPH, sú to ceny jedno-užívateľských verzií. Školské multilicenčné verzie nájdete v e-shop/multilicencie

 

MATEMATIKA pre 2. r. - Ostrov NEzabudnutia
MATEMATIKA pre 5.+6. r. - prirodzené čísla
MATEMATIKA - Počty v testoch
Animovaná matematika
pre všetkých

Matematika pútavo! Učenie, čo neodradí!

Animované odvodzovanie vzorcov na vlastné oči. Riešenie príkladov a slovných úloh s nápoveďou, vyhodnotením a vysvetlením krok po kroku. Všetko v pohybe! Všetko ozvučené! Všetko interaktívne! Prepojenie so školskými osnovami. Pre žiakov aj dospelých. Hodnotný darček, ktorý sa oplatí mať vždy poruke!


menej «

 


Ostrov NEzabudnutia hravou formou spracúva druhácku matematiku v rozprávkovom grafickom prostredí čarovného ostrova. CD-ROM obsahuje všetko, čo druhák musí aj nemusí vedieť z matematiky. Pre niekoho nezaujímavá druhácka matematika sa s programom stáva hrou. Pútavé grafické prostredie na ostrove plnom prekvapení, kde je pánom ostrova kapitán Kormorán. Ten ti ukazuje správnu cestu. Pri riešení úloh sa nemusíš báť chyby. Každú nesprávnu odpoveď vzápätí opraví utáraný papagáj Opakuj a vysvetlí ti, kde si chybu urobil. Všetko v pohybe. Animácie prepracované do detailov. Vyhodnotenie úspešnosti riešenia animovaným grafom. Súčasťou programu je aj poznámkový blok s možnosťou tlače, prepojenie s internetom, sada hier pre relax, hudba v pozadí a ešte mnoho, mnoho viac.
Veľmi jednoduchým na ovládanie a taktiež obľúbeným programom je Matematika - počty v testoch. Tento titul je určený pre školákov I. stupňa ZŠ. F
ormou animovaných testov si žiaci cibria jednoduché počtové operácie (sčítanie ~ odčítanie ~ násobenie ~ delenie). Na všetko dohliada časový limit, v ktorom je potrebné príklady vyriešiť.
Matematika - prirodzené čísla je primárne určená pre piatakov a šiestakov. Verne korešponduje s učebnými osnovami týchto ročníkov. Každý z okruhov obsahuje 4 varianty testov s úlohami rovnakej náročnosti.

Máte plné zuby učenia? Nechajte nasávať vedomosti sami zo stoviek pútavých animácií zábavno-edukačného titulu "Animovaná matematika". Uvidíte odvodzovanie vzorcov a zdôvodňovanie poučiek na vlastné oči. Hodnotný titul nielen pre základnú ale aj pre strednú školu! Matematika v pohybe! Množiny, funkcie, goniometria, číselné obory, percentá, derivácie, integrály, vektorová algebra a ešte oveľa, oveľa viac. Matematika nielen pre školákov, ale pre všetkých, ktorí majú radi vedu. Pre študentov, rodičov, učiteľov, dospelých - pre každého!


Balíček programov v akciovej cene je dodávaný na jednom alebo viacerých CD/DVD-ROM. Vzhľad balenia (obal, potlač CD-ROM) sa môže líšiť od vzhľadu uvedeného na týchto stránkach. Obsah (softvér) je však zhodný s údajmi uvedenými na týchto stránkach. Jednotlivé programy je možné objednať aj na samostatných CD-ROMoch (1 program = 1 CD-ROM), a to v bežnej cene 12,- € za každý program zvlášť.

adresa...
LUMI.sk, s.r.o.
Dubská cesta 1288
024 01 Kys. Nové Mesto


mail...
lumi@lumi.sk

mobil ...
0905 155 521



Vašu objednávku vybavíme do 24 hodín!

Pri akejkoľvek objednávke účtujeme len jeden manipulačný poplatok, a to 3€!

Balné neúčtujeme!